tiistai 29. huhtikuuta 2014

Lewiksen imago

"Hamilton myöntää uhan: Nico nopeampi kuin koskaan"

"Hamiltonin neuvo Vettelille: Osoita johtajuutta"

Nelinkertaisena maailmanmestarina Sebastianin täytyy osoittaa johtajuutta tallilleen, kun stressi painaa niskaan, Hamilton kommentoi saksalaisen Bild am Sonntag -sanomalehden haastattelussa. (MTV Sport)
                                                                                                                                  

Nyt on Lewis vauhdissa. Mediassakin. 

Nicon kehumista, ohjeita Vettelille ja vielä uutisoitiin Lewiksen vaatimaton omaisuuskin. Tämä Mercedeksen kiiltokuvapoika ihanine timanttikorvakoruineen pelaa tätä peliä niinkuin kuuluukin. Hän tietää tasan tarkkaan kuka on Mersun ykköskuski. Hän. 

Nicon valitettava rooli on jälleen olla se kakkonen. 

Lewis on se kauan hiottu mainoshahmo Mersulle. Hänet palkattiin juuri ykköseksi, vaikkei kukaan Mersulla sitä myönnäkkään. 

Itse asiassa Hamilton on juuri se mitä tallit omistajineen haluavat. Hän on markkinointiosaston, popparitähden ominaisuudet omaava, ihanne ja vielä nopea radallakin. Eli yhtälö on täydellinen ? 
Hän on juuri se esimerkki mitä oikeanlainen markkinointikoneisto saa aikaan. 

Mutta esimerkiksi Kimin karisma, luonne ja lahjakkuus on jotain mitä ei saa taas mikään markkinointikoneisto aikaan. Hän on se itsessään...

Hyvänä esimerkkinä voidaan muistella Kimin lanseeraamaa "suorislippari" ja aurinkolasit tyyliä. Muutaman kisan jälkeen kaikki yrittivät matkia tätä pukeutumisen tyylisuuntaa. 

Hamilton ei esimerkiksi suostunut käyttämään Mersun lipparia, koska se ei ollut "suoris". Ja hän jopa tarjoutui auttamaan lipparin suunnittelussa. Nico kyllä piti mukisematta, mutta Lewikselle se ei kelvannut. Ei kuulunut hänen imagoon. No, nyt on Lewikselläkin "suoris" ja isot aurinkolasit...

Pidän kyllä Lewiksestä ja hän on todellakin nopea ja lahjakas kuski. Jos jotain muuta väittää, niin puhuu mielestäni omiaan. 

Mitä Nicon olisi tilanteessa tehtävä ? Riittääkö se, että Rosberg olisi vain yksinkertaisesti Hamiltonia nopeampi ? 

Mielestäni se ei riitä, koska hän ei ole se Mercedeksen "ykkös"suunnitelma. Mercedes vääntää, vaikka väkisin Lewiksen mestariksi tai ainakin ohi Nicon.

Kyllä. Olen tietoinen sarjatilanteesta, mutta se tosiseikka, että ilman ongelmia Lewis johtaisi sarjaa isännän ottein. Onko Lewis tämän kuluvan kauden Vettel. On. 

Ja Hamilton vie tämän kauden tittelin lähes naurettavan helposti. 

Toivotaan kumminkin, että olen totaalisen väärässä ja muut tallit pystyvät vastaamaan Mercedeksen ja Lewiksen ylivoimaan...

Ja olkoon sen tallin väri punainen ja sen punaisen auton numero 7.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti