perjantai 25. huhtikuuta 2014

Kimin "potkut"

"Kimi Räikkönen on jäänyt niin täydellisesti Fernando Alonson jalkoihin F1-alkukauden aikana, että Italiassa alkavat pian puheet kuskivaihdoksista Ferrarilla." (Urheilusanomat)

"- Hänen autonsa ei voi olla niin katastrofaalisen huono, ettei hän voisi antaa vastusta Alonsolle. Kimin täytyy tehdä jotain ja nopeasti." (Häkkinen/MTV Sport)

"- En halua antaa ohjeita Kimille, koska oletan maailmanmestarin löytävän oikean ratkaisun ongelmaansa, jotta hän pystyy lyömään tallikaverinsa." (Häkkinen/MTV Sport)
                                                                                                                                  

Kimi Ferrari Ongelmat = Median tyytyväisyys ja palkkapäivä

Ensimmäinen lause mikä tuli mieleen Mika Häkkisen lausunnoista oli " joutavalla jotakin..." 

Urheilusanomat päätti räjäyttää potin kerralla ja ennusti Kimille potkuja työstään. Kimi saa seuraa työkkärin jonoon Urheilusanomien toimittajasta, jos katsomme jutun laatua. Nyt on siis ajettu neljä (4) kisaa ja Urheilusanomat toitottaa Kimin potkuilla. Hieno ele suomalaiselta medialta.

Onko median edustajilla alkava dementia? He eivät tunnu muistavan miten hyvää työtä Kimi teki esimerkiksi Lotuksen ratissa. Kimi ja hänen ammattimainen ote työhön oli juuri se tekijä mikä teki Lotus tallista yhden viime kauden kärkitiimeistä...
Kimi ja Lotus

Ja muistakaamme, että tuo Kimin ammattimainen ote työhönsä eikä hänen lahjakkuutensa ole hävinnyt mystisesti mihinkään. Ongelmat ovat jossain muualla. 

Ja vain Kimi tietää ne ongelmat. Meidän muiden on turha spekuloida niillä. Se on täysin turhaa...
Hän myös tietää alan realiteetit paremmin kuin kukaan toimittaja. Siitä on turha Kimiä muistuttaa. 

Media voisi kokeilla tämän "lynkkaus mielialan" sijasta olla välillä vähän rakentavampi. Tosin se ei kyllä myy niin hyvin.

Mutta jokatapauksessa on aivan turhaa huomionhakuisuutta toitottaa Kimin potkuilla. Potkut eivät ole edes vaihtoehto. Jos joku lähtee Stefanon jälkeen, niin se ei ole Kimi. Täytyy muistaa, että Kimi on nyt vasta tullut talliin, eikä hän ole ollut avain asemassa F14T:n kehitystyössä. Ja juuri tuossa kehitystyössä Ferrari on epäonnistunut. Ei Kimi.

Häkkinen ei antanut yhtään ohjetta Kimille. Hän pelkästään rajoittui antamaan kritiikkiä...Minä sorrun antamaan pelkästään yhden vihjeen Kimille. Ja se on tämä: Minttu, tuo Seiskatyttö, pois kisaviikonlopuista.

Tätä ei pidä ymmärtää väärin. En epäile heidän rakkauttaan. Ja todella toivon sen kestävän läpi elämän täynnä täydellistä rakkautta ja huolenpitoa.

Toivon Kimille jatkossa voittoisaa kulkua kisasta toiseen "Punaisen" ratissa. GO, KIMI, GO !!

Ja Urheilusanomien toimittaja...Et sinä oikeasti vielä joudu työkkärin jonoon. Sinun on vain löydettävä ongelmat ja korjattava ne. Aikaa on muutaman "jutun" verran...

Yksinkertaista.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti