torstai 24. huhtikuuta 2014

Bernien taisto vääryyttä vastaan

Kuka on lähtösuoralla tuo harmaa, pieni, lähes koomisia piirteitä omaava sarjakuvamainen hahmo ? Hän on Bernie...

Nyt tuota pientä harmaata polkkatukkaista eläkeikäistä ukkia syytetään törkeästi lahjonnasta. Vaikka kyse on pikku lanteista, mutta lahjontaa se on 32 miljoonaakin. Hän sanoi, että häntä törkeästi kiristettin antamaan tuo 32 miljoonaa euroa.
Bernie Ecclestone

Me kaikki tiedämme, että täällä "lintukotoisessa" Suomessakin syrjitään eläkeläisiä, mutta että tämä samainen syrjintä on nyt ilmeisesti levinnyt muuallekin maailmaan. Se on huolestuttavaa.

Bernie vakuuttaa syyttömyyttään. Toinen osapuoli, rikollinen kiristäjä, istuu vankeudessa lahjusten vastaanottamisesta...Miten toinen voi istua vankeudessa, jos Bernie ei ole antanut lahjusta..? 

Siis, hän ei istu vankeudessa kiristämisestä, vaan muutaman lantin vastaanottamisesta. Niiden lanttien, mitä Bernie ei ole koskaan antanut..? Siinäkin on tapahtunut vääryys.

Mutta, nyt on aika meidän kaikkien Suomalaisten syytä näyttää kuinka me huolehdimme vääryyttä kokeneen eläkeläisen hyvinvoinnista.

Meidän on nyt aika järjestää kiva "puhelin" varainkeruukonsertti Bernien hyväksi, vaikkapa Jannen Katajan vitsien kera...

Tässä ohjelmassa voitaisiin näyttää katkelmia kuinka tämä köyhä eläkeläinen ei edes pysty itse ajamaan Mersuaan, vaan hänen täytyy palkata oma autonkuljettaja. Esimerkkinä voitaisiin laskea, että vain kymmenellä eurolla maksettaisiin autonkuljettajan palkasta peräti kymmenen minuuttia.

Jos tämä kauhea vääryys tässä pahassa maailmassa kuitenkin toteutuisi ja tämä syytön eläkeläinen passitettaisiin kylmästi vankeuteen, niin ei hätää...

Hän voi vapautua ennen vankilaa maksamalla vain noin 290 miljoonaa euroa. Se ei oikeasti ole paljon tälle varainkeruukonsertille...Vain noin 60 euroa asukasta kohden. 

Ei paha. Jätät vain ostamatta uudet paidat lapsille...

Olisiko kumminkin Bernien aika siirtyä viettämään eläkepäiviä, joko sinne vankeuteen tai vaikka Kanarialle Frederikin kaveriksi. 

En haluaisi nähdä tätä F1-maailman ykköshahmoa tulevaisuudessa köpöttelemässä rollaattorin kanssa pitkin lähtösuoraa. Mites sitten, kun hän kaatuu ja murtaa lonkkansa? Turva-auto ennen kisaa ei ole hyvää mainosta sarjalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti