tiistai 22. huhtikuuta 2014

Kimi.Ferrari.Ongelma.

Red Bullin tallipäällikköllä Christian Hornerilla oli selitys sille, miksi Vettel ei ole sopeutunut uuteen autoon, jossa on turbolla varustettu V6-moottori.

Sebastianilla on ollut vaikeaa. Hänellä ei ole hyvää tuntumaa autoon eikä hän ymmärrä, miksi auto käyttäytyy tietyllä tavalla tietyissä tilanteissa, Horner sanoi.
                                                                                                                                  

Vettelin ongelmat autonsa kanssa kuullostavat kovin samanlaiselta kuin Kimin ongelmat oman työkalunsa kanssa...Juuri nyt, kun Kimillä on ongelmia,aivan kuten nelinkertaisellla maailmanmestarilla, alkaa nousta pikkuhiljaa hiipimällä "lynkkaus" mieliala. David Coulthardin mielestä Kimillä on motivaatio–ongelma jne...

Kaikki me vähänkin lajia seuraavat ihmisolennot tiedämme tasan tarkkaan, että Kimi Matias Räikkönen ei ajaisi metriäkään, jos häntä ei "huvittaisi". Luulisi Davidin, entisen tallikaverin, tämän tietävän. Kimi on kenties koko Formula sarjan kirkkain tähti ja hänen ongelmat nostetaan nyt säälimättä esiin. Jos kyseessä olisi joku muu, vaikkapa David kyseessä, niin voisimme epäillä hänen paineensietokykyään. Jäämiehen ollessa kyseessä, meidän ei tarvitse huolestua paineensiedosta...

Kritiikkiin on kyllä aihetta. Alonso on ylivoimainen Kimiin verrattuna. Jos asia olisi yksinkertainen, niin tämä asia olisi jo taputeltu. Mutta mikään asia, varsinkin F1 :ssä ei ole yksinkertaista. Kimi itse totesi, että "hän on ollut samanlaisessa tilanteessa aiemminkin ja ei hätää kyllä tämä tästä..."

Tuohon Kimin kommenttiin meidän täytyy vain uskoa. 

Edelleen jankutan samaa, että onko Kimin ja insinöörien välinen työskentely täydellistä. Koska nyt tällä hetkellä, kun auton säätämisen kanssa on suuria vaikeuksia, niin tämä saumaton yhteistyö oikeiden ihmisten kanssa on arvokasta. Ei Kimi mene kierroksen jälkeen itse säätelemään autoaan. Ei. Siihen palkattu aivan eri ihmiset. Onko nämä ihmiset nyt oikeat ? 

Käsittääkseni Kimi ajaa ja antaa palautteen ja insinöörit taitojensa mukaan muuttavat autoa Kimin haluamaan suuntaan...Voin olla toki väärässäkin.

No, aina voi sanoa, että aika näyttää miten se Kimi onnistuu Ferrarilla. Mutta se aika vähenee koko ajan. 

Kimillä voisi olla jotain sanottavaa median mielipiteille ja se voisi kuulua jotenkin näin...

"Just leave me alone, I know what I'm doing"

Ai niin, "Mahtavan arvonnan" potti meni tällä, siis ensimmäistä, kertaa nimimerkille "maggy". Onnittelut ! Lähetä "maggy" rohkeasti osoite Contact Me:n kautta, niin saat ne kokonaiset kymmenen Sukulakua.

Muussa tapauksessa joudun uhrautumaan hyvän asian edessä ja nautiskelemaan ne itse...

Hyvää viikonalkua kaikille tasapuolisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti