maanantai 21. huhtikuuta 2014

F**k all...

"Fuck all to do with motivation"...Näin kuului Kimin hyvin tyhjentävä vastaus hänen motivaatiostaan ajaa kilpaa. Joku ystävällinen ihminen voisi vinkata kysymyksen tehneelle toimittajalle, ettei auton tekniset ongelmat johdu Kimin henkisestä tilasta, vaan ne ovat pelkästään mekaanisia vikoja autossa. Vaikka Kimi on varsinainen "velho" kuskiksi, niin ei hänkään pysty muuttamaan autoaan ajatuksen voimalla.

Kimin viikonloppu Kiinan maaperällä ei kyllä aiheuttanut hurraa huutoja kisakatsomoissa. Kierrosajat olivat lähes sekunnin hitaampia tallikaveriin nähden. Jotain on pahasti vialla. 

Olisiko Kimin syytä miettiä sitä, että onko oikeat ihmiset hänen ympärillään tukemassa autonsa säätämisessä? Nyt on Kimin oikea hetki ja ehkä viimeiset hetket vaihtaa muutama insinööri, koska joku tuossa yhtälössä mättää. Luca di M. vaihtoi tallipäällikön, koska tarvittiin herätys koko joukkueeseen. Nyt on Kimin aika vaihtaa oman tallin sisäisen tiiminsä luotsaaja.

Minttu ja Ferrarin maailmanmestari.
Varikkosuoran uusin ihanuus ja Kimin tuleva aviopuoliso Minttu. Hän on kerrassaan valloittava ja hyvin edustavan näköinen, todellakin se Kimin parempi puolisko. 

Tuon pikku Kimin tai Kimittären tulevan äidin on aika katsoa seuraava kisa kotoa Sky Sportsin streamin välityksellä... 

Kimin tykitystä tarvitaan nyt oikeasti kisaviikonloppuisin radalla. "Hali,hali,pusi pusi ja rakastan,rakastan" viestit kulkevat kätevästi tekstiviesti muodossa...Ja tämä sen vuoksi, että tässä F1 sodassa ei jätetä nyt yhtään kiveä kääntämättä. 

Nyt joku ihminen naurahtaa tai jopa harmistuu "Minttu kommentista", mutta minä vastaan siihen, että "F**k all"...

Kaksoispiste sulkukiinni...

2 kommenttia:

  1. Erittäin humoristinen kirjoitelma taas kerran, mukavan rennolla meininingillä kirjoiteltu blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen minkä lupasin, niin lupasin...ONNEKSI OLKOON ! Sinä, hyvä ystäväni olet saanut elämääsi täydentämään 10 Sukulakua. Laita rohkeasti osoiteesi, niin laitan nämä herkulliset, elämän pienet ihmeet tulemaan Sinulle. En tarvitse välttämättä Sinun nimeäsi. Osoitteella Posti toimii...

      Poista