sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Kohti kisaa...

Mercedes mennä jyskyttää aivan omia polkujaan ja lähinnä pitää tällä hetkellä pilkkanaan muita. Nico ja Lewis ratkovat keskenään kisan voiton ja muut kisaavat sitten siitä viimeisestä podium paikasta.


Nyt on Valtterilla huippupaikka ajaa se ensimmäinen podium sijoitus. Kolmosruutu ja radan puhtaampi puoli. Se on hyvä lähtökohta kisaan. 
Perez, Hamilton, Alonso

Jälleen Massa joutui taipumaan Nastolalaiselle. Kauden jatkuessa näin, niin Felipen on syytä miettiä hyviä tekosyitä miksi hän jää Valtterin jalkoihin.

Ferrarilla siihen kyllä totuttiin, koska hän oli se Fernandon kakkoskuski, mutta nyt Williamsin ratissa tuo selitys ei enää kelpaa. Hänen piti olla se ykköskuski ja opettaja Valtterille...Mutta tuo Felipen suunnitelma ei näytä toteutuvan.

Pahoin pelkään, että Kimi ei tule ainakaan nousemaan kisan aikana tuosta viitos-sijasta. Ferrarin vauhti ei vain tällä hetkellä riitä haastamaan Mersun koneilla varustettuja autoja. Aika-ajoissa Kimi hävisi suoranopeuksissa yli 10 km/h esimerkiksi Perezille. Se on paljon.

Nyt, kun tuli mainittua tuo Meksikon lahja...tai pitäisikö sanoa Carlos Slimin lahja F1-maailmalle, niin tuo "tuholainen" on juuri Kimin ja Valtterin välissä...Ei hyvä. 

Ei tarvitse olla kummoinen ennustaja-eukko veikatessaan, että Perez tulee enimmäiseen mutkaan kaasujalka suorana, silmät kiinni, toivoen vain parasta. Niin, siinä Sergio voi pilata Bo77aksen haaveet ensimmäisestä podiumista jo ensimmäisessä mutkassa...

Toivottavasti radan puhtaampi puoli startissa auttaa Kimiä ja Valtteria pääsemään eroon tuosta "tuholaisesta". Toivotaan parasta ja pelätään pahinta...

Onhan Kimilläkin ollut muutama tyhjentävä lausunto koskien Pereziä..."Maybe someone should punch him in the face."

Tai niinkuin alla olevassa videossa Kimi kertoo mielipiteensä Perezin ajotaidoista..."That idiot will crash into me!"



No, toivottavasti emme näe tämän kaltaista miesten välistä fyysistä mittelöä tänään Bahrainissa kauniin iltavalaistuksen alla...

Äh, mitäpä tässä itseään tai muitakaan alkaa huijaamaan...Olisihan se melko koominen näky. Lähinnä hienoa materiaalia "Hauskat Kotivideot" ohjelmaan...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti