lauantai 19. huhtikuuta 2014

Kiinan GP Aika-ajot

Nyt on sitten Kimin startti onnistuttava enemmän kuin hyvin. Viime kisan startilla Räikkönen kisaa Sauberien kanssa sjoista "ynnä muut"...

Täytyy sanoa, että Kimillä on nyt suuria vaikeksia. Ei näytä saavan ehjää viikonloppua, ei sitten millään...Miten voi olla mahdollista, että vaikeudet kasaantuvat vain Kimin autoon. Vai onko taustalla jotain muuta? Kriittisemmät lausunnot epäilevät, että Kimillä ei vain yksinkertaisesti kyyti riitä verrattuna Alonsoon. Itse en usko tuohon. Enhän? 

Nyt täytyy muistaa, että Fernando on saanut olla Ferrarin ratin takana jo vuosikaudet ja jokainen yksityiskohta tallin toiminnassa on kuin hänelle tehtyä. Vaikka Kimi on kokenut "kettu" noissa karkeloissa, niin siitä huolimatta uuteen talliin meno ja uusien työskentelytapojen omaksuminen ei ole yksinkertaista...Tähän yhtälöön, kun lisätään nämä tekniset murheet, niin soppa on valmis. Onneksi Kimin henkinen kantti kyllä kestää.

Kun Kimi saa ajaa ongelmitta ehjän viikonlopun, niin se näkyy tuloslistalla aivan varmasti. Kimin luontainen nopeus ja lahjakkuus ei ole kadonnut mihinkään...

Ricciardo jatkaa Vettelin kouluttamista ihan huolella. Red Bullin rekrytointi näyttäisi menneen ihan nappiin Danielin kohdalla. Red Bull on kyllä kokonaisuudessaan osoittanut piristymisen merkkejä. Mutta kisavauhdissa ei Red Bull eikä mikään muukaan talli pysty haastamaan Mersuja. 

Sijat 5. ja 6. Alonson vierestä starttaa hänen entinen apukuskinsa. Apukuskilla todennäköisesti riittää vauhtia ohittamaan Ferrari tai vaikkei riittäisikään, niin sitten Massa yrittää riskillä. Mihin se johtaa, niin se jää nähtäväksi. Enää ei tarvitse varoa Fernandoa eikä tukea hänen selustaa...Kosto on suloinen.

Kiinan GP Aika-ajot:


1. Lewis Hamilton    Mercedes   1.53,860
2. Daniel Ricciardo  Red Bull   +0,595

3. Sebastian Vettel  Red Bull   +1,100
4. Nico Rosberg      Mercedes   +1,283

5. Fernando Alonso   Ferrari   +1,777
6. Felipe Massa      Williams   +2,287

7. Valtteri Bottas   Williams   +2,422
8. Nico Hülkenberg   Force India   +2,506

9.  Jean-Eric Vergne  Toro Rosso   +2,913
10.Romain Grosjean   Lotus   +3,219

11.Kimi Räikkönen    Ferrari
12.Jenson Button     McLaren

13.Daniil Kvjat      Toro Rosso
14.Adrian Sutil      Sauber

15.Kevin Magnussen   McLaren
16.Sergio Perez      Force India

17.Esteban Gutierrez Sauber
18.Kamui Kobayashi   Caterham

19.Jules Bianchi     Marussia
20.Marcus Ericsson   Caterham

21.Max Chilton       Marussia
22.Pastor Maldonado  Lotus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti