lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kimi ja Turhapuro

F1-toimittaja James Allen arvioi Ferrarin ongelmat – "Suomalaisen Ferrari-kuljettaja Kimi Räikkösen vauhti  ei ole kadonnut..." (MTV Sport)

Allenin James on siis samoilla linjoilla. Hyvä, että edes joku. Omasta jengistä, esimerkiksi Mika Häkkisestä ei ole tähän tai Ex tallikaverista...hetkinen, kukas se olikaan...joku Koulthaart tai sinnepäin.

Tuli mieleen, kun kirjoitin jokunen aika sitten juuri siitä, että Kimin vauhti ei ole kadonnut mystisesti mihinkään, niin "Uuno Turhapuro Armeijassa" elokuvan eräs kohtaus. 

Siinä Uunomme ihastui komentajan tyttäreen ja muutaman mutkan kautta päätyi ihastuksensa tennis valmentajaksi. Eräänä kauniina valoisana kesäyönä Uuno päätti laulaa kauniin serenadin ihastuksensa ikkunan alla. Tuo hieno tulkinta Elviksestä "Love Me Spendöö" päätyi lopulta siihen, että Uuno sai mennä komentajan tyttären huoneeseen. Komentaja lopulta ryntäsi tyttärensä huoneeseen löytäen Uunon komerosta. Hän torui tytärtään, että "Oletko kokonaan hukannut itsekunnioituksesi?" Uuno nokkelana miehenä puolustautui vastaamalla, että "Juuri sitä tässä olen etsimässä. Nyt on komero katsottu. Siellä se ei ollut. Mutta nyt tiedän. Se on sängyn alla." No, ei se ollut sielläkään.

Kiminkään kohdalla itseluottamusta tai motivaatiota on turha etsiä...Sitä ei löydy. Koska itseluottamus, motivaatio, lahjakkuus ja nopeus ei ole kadonnut mihinkään, ei edes sinne sängyn alle...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti