lauantai 3. toukokuuta 2014

Pastor. Taloudellinen unelma.

"Öljy-yhtiö PDVSA:n tukeman venezuelalaisen taustajoukot maksoivat Williamsille 25 miljoonaa dollaria (noin 18 miljoonaa euroa) sopimuksen päättämisestä, kertoo brittiläinen The Daily Telegraph -sanomalehti."
                                                                                                                                  

Nostan käteni, nuo kaksi siiman näköistä, raajaani ylös ja tunnustan olleeni väärässä, että Pastor ei kuuluisi F1-sarjaan. 

Tänä taloudellisen kurjuuden aikoina hän, Pastor, on nimittäin tuonut monen monituista onnenhetkeä talleille omistajineen.

Williams sai Maldonadon taustajoukoilta säkettäin rahaa, että tämä Venezuelan "F1-tähti" sai edes tallipaikan. Williams kiitti syvään, otti rahat ja luovutti tallipaikan. No, "Nastolan ohjus" Bo77as rookiena nöyryytti Pastoria. Pastor kyllästyi, haukkui auton ja tiiminsä, jonka jälkeen hän halusi aidan toiselle puolelle vihreämmän ruohon houkuttelemana. Unelmana siinti Lotus...
Pastorin F1-ura on yhtä ilmalentoa.

Seuraavaksi jälleen rahasäkit täyteen ja Williamsin puheille, että "haluamme pois". Tällä kertaa Williams kuittasi vaatimattomat 18 miljoonaa ja samalla sai Pastorin pois jaloista.

Ja sitten oli jälleen Pastorin aika tehdä hyväntekeväisyyttä. Rahasäkit Lotuksen nurkkiin ja paikka tallissa kisakuskina. Helppoa.

Nyt oli Lotuksen vuoro kiittää tätä hyväntekijää...

Eli olin väärässä...Pastor ON saanut aikaan jotain hyvää F1-sarjassa.

Pyydän anteeksi sinulta, Pastor.

Rahalla saa ja Formulalla pääsee...

Tosin kuvan slummissa asuvat Venezuelalaiset kiittäisivät, vaikka tuosta 18 miljoonan erorahasta...No, tärkeintä lienee se , että Pastor saa harrastaa...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti