sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Kohti kisaa...

"Sitten muutimme autoa aika paljon, mutta samat ongelmat piilevät siellä. Ei niitä saa säädöillä pois."

Näin Kimi aika-ajojen jälkeen Maikkarin Timpalle. Kimi osoitti hieman jo heräämisen merkkejä ? Hyvä. Ja näytti samalla, että se vauhti tai oma osaaminen ratissa ei ole kadonnut mihinkään. Jokaisessa osiossa Fernandoa nopeampi. Ja vieläpä autolla mikä "luistelee vähän joka suuntaan". Herää kysymys, että mites sitten, kun auto on hanskaan sopiva..?
Ferrari F14T

Fernandon humoristiset lausunnot tallikaverin päihittämisestä vaihtunevat pikkuhiljaa niihin Alonson kuuluisiin "samurai viisauksiin". No, se jää nähtäväksi. Ei aiheesta sen enempää...

Suomalaiset lähtevät peräkkäin kisaan. Bo77as onnistui juuri sillä kierroksella kuin pitikin. Hienoa. 

Valtterilla on jälleen elämänsä tilaisuus ajaa elämänsä ensimmäinen podium sijoitus. Toivotaan, että kaikki menee suunnitellusti myös tallin puolelta, koska Valtteri ajaa itse varmasti jälleen virheettömän kisan. 

Massa taasen joutui myöntämään oman ajovirheensä juuri sillä ratkaisevalla kierroksella. Bo77as on alkanut ottaa sitä kuuluisaa "henkistä yliotetta" kokeneesta tallikaveristaan.

Grosjean ja Lotus osoitti sen vauhdin myös aika-ajoissa mikä oli harjoituksissakin. Toivottavasti Romain ei vain kumminkin jäisi "tulpaksi" Kimille. Lotuksen toinen "kuski" osoitti jälleen sen valtavan potentiaalinsa pelkästään tallin rahoittajana eikä kuskina. Surkeaa. Kerrassaan surkeaa, Pastor. Tule jo pois sieltä...Jos haluat välttämättä ottaa osaa F1 sirkukseen, niin ala rahoinesi, vaikkapa jonkun oikeasti lahjakkaan nuoren kuskin manageriksi tai jotain...Mutta jokatapauksessa sinun paikkasi EI OLE radalla. Ymmärräthän...

Miten kisassa käy? Veikkaisin, että Alonso niputtaa lähdössä sekä Romainin että Kimin. Valitettavasti. Se on vain nähty niin monta kertaa, että Alonsolta löytyy sitä oikeanlaista agressiivisuutta ensimmäisissä mutkissa.

Toivon, että Valtterikin löytää hieman raivoa lisää startissa. Mielestäni Bo77as on ollut ehkä liiankin varovainen starteissa. Ehkä se on viisautta, koska siinä ensimmäisessä mutkassa ei voi voittaa kisaa, mutta hävitä sen voi...Vai miten se meni?

No, jos kisa jää näkemättä, koska on mentävä kyläilemään rakkaan anopin luo näin äitienpäivänä, niin kerron lopputulokset etukäteen...Ollos hyvä.

Kisan tulokset, Espanjan GP 2014 :

1.  Hamilton
2.  Rosberg
3.  Alonso
4.  Bo77as
5.  Raekkoenen
6.  Massa
7.  Vettel
8.  Button
9.  Ricciardo
10.Grosjean

Ja Hyvää Äitienpäivää kaikille !



Ystävällisesti,

JiiVee



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti