torstai 20. maaliskuuta 2014

Kimi vs. Fernando?

IS uutisoi varsin mielenkiintoisen uutisen muutama päivä sitten. Uutinen kuuluu tietenkin samaan sarjaan mihin kaikki muutkin median lietsomat uutiset Kimin ja Fernandon välisiin suhteisiin.

Kyseisen uutisen otsikko..."Ferrarilla riita Räikkösen kypärästä."

Epäilen kyseisen uutisen paikkaansa pitävyyttä, mutta pakostakin tulee mieleeni, että jos se kumminkin on totta.

Perustelen itselleni asiaa, että onhan Alonso tuittuillut ennenkin ja hän on ollut talleissaan aina kultajakkara "hanurinsa" alla. Ei enää. ( Anteeksi pyyntö hienolle soittimelle ).

Asiaan...Eripura saanut alkunsa siitä, että Räikkönen saa käyttää kypärää, jonka valmistaja on yhdysvaltalaisyhtiö Bell, vaikka Ferrarin yhteistyökumppanina on saksalainen kypärävalmistaja Schuberth

Väkisinkin tulee mieleen neljä sanaa...Ei voi olla totta. Alonso, tuo Oviedon lahja autourheilulle on kieltämättä nopea ja erittäin lahjakas kuljettaja. Sitä asiaa ei pääse karkuun, vaikka haluaisikin.

Mutta tuon asian kääntäessä toisinpäin...Kimi olisi valittanut, että "kun Fernandolla on etuoikeuksia, niin minäkin haluan..."

Kyllä...olen samaa mieltä. Ei kuullosta uskottavalta. Mutta Fernandon kohdalla jokainen ainakin epäilee, että uutinen on totta. 

Juuri siinä on ero Kimin ja Fernandon luonteiden välillä...En uskalla edes arvailla mitä Fernandon henkisen tilan laita on siinä tapauksessa, jos Kimi vie ajollaan hänet henkisen romahduksen partaalle. Mitä hän sitten vaatii..? 

Massan kohdalla vielä onnistui, että "rikotaan Massan auton vaihdelaatikon sinetti" tai "ajatetaan Piquet seinään, että voittaisin", Tänä kautena tuo ei enää onnistu, joten Fernandon täytyy löytää uusia keinoja pärjätäkseen. Hän on tottunut ja vaatinut aina tuon "kultajakkaran".

Nyt tuo Alonson "kultajakkara" on pitkästä aikaa kovan tasaväkisen taistelun takana. Kysymys kuuluu: kumman henkinen kantti kestää ?

Ferrari kuljettajien ehkä kuuluisimmat kommentit antanevat tähän vastauksen :

Alonso: " This is ridiculous " ( Fernando valittaa, kun ei pääse Massan ohitse).

Räikkönen: " Just leave me alone, I know what I'm doing " ( Voittaa kisan ).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti