perjantai 10. tammikuuta 2014

Lotus ongelmissa

"Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier vakuuttaa, ettei hänen tallinsa ole ainoa, joka jättää talvitestien avausviikon väliin." ( MTV Sport F1 )



Eric Boullier
Kyseisessä lausunnossa Boullier ikäänkuin hakee hyväksyntää sille asialle, että hänen tallinsa ei ole kauden ensimmäisissä testeissä.

Tosi asia on kuitenkin, ettei mikään muu talli ole perunut osallistumistaan Jerezin ensimmäisiin testeihin. Jopa " nolla talli " Caterham julkistaa ensi kauden kilpurinsa juuri Jerezissä.

Lotus on kuitannut viime kauden tallien tulonjaossa noin 60 milj.€. Caterham NOLLA €

Kyse ei ole aikataulusta vaan siitä, että Lotuksella on sisäiset asiat pahasti hukassa. Viime viikolla uutisoitu toimitusjohtajan eroaminen kertoo juuri sitä karua kieltä, missä Lotus talli on tällä hetkellä.

Lotuksella on ja on ollut jo pitkään ne kuuluisat hanskat hukassa...Henkilökuntapako, James Allisonin ja Kimin siirtyminen Ferrarille jne...

Itse kirjoitin, kun Allison teki sopimuksen Punaisiin, että Kimi menee perässä...ja niin meni.

Lotus F1
Lotuksen markkinointi epäonnistui totaalisesti hyödyntää Kimin tuoma" brändiarvo". Kun talli onnistuu palkkaamaan kuskikseen Ferrarin Maailmanmestarin, niin luulisi siinä vaiheessa markkinoinnin olevan suhteellisen helppoa...

Lotuksen ei tule vaihtaa tallipäällikköä, kuskeja tai muutakaan henkilöstöä. Lotuksen tulisi vaihtaa koko markkinointiosasto...jos sellaista on edes koskaan ollutkaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti