keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Mersu-pomo: Hamiltonin ongelmiin ei taikaluotia



Mersu-pomo: Hamiltonin ongelmiin ei taikaluotia

Niin. Mersulla on suuria kysymyksiä Lewiksen vaikeuksiin... Helpotan Mersu-pomojen tilannetta ja kerron heille ystävällinen, kun olen, niin vastauksen "RockStar" Hamiltonin vaikeuksiin.

Lewiksen ongelma on....."tadaaaaa" : V.V.B. Eli tuttavallisesti Valtteri Victor Bottas. Näin se pojat ja tytöt on. Kukapa olisi uskonut minun lisäkseni ennen kauden alkua..? Toto ja Niki ? Todennäköisesti. Ainakin toivoivat asian olevan näin.


Lewis on koko F1-uransa ajan pyrkinyt pääsemään tallikaverinsa ihon alle. Pientä Prinsessamaista kiukuttelua ja vaatimista päästä ensiksi valitsemaan aamupala pöydästä herkut itselleen jne...


Toki näinhän se on vieläkin. Mutta. Se iso mutta. Valtteri ei välitä. Lewis saa kaiken huomion itselleen ja se käy Valtterille oikein hyvin. Se ei haittaa häntä ollenkaan. Ja siinä vaiheessa tippuu Lewiksen suunnitelmalta pohja pois.


Tämän huomattuaan "herra" Hamiltonin pasmat meni sekaisin. "Hän ei voikkaan psyykata tätä Nastolan poikaa".


Valtteri vain tekee sen mistä hänelle maksetaan pientä korvausta. Hän ajaa kilpaa. Hän jättää kaiken muun sähläämisen muille. Lewiksen on syytä etsiä oikein pätevä henkinen valmentaja itselleen, koska tämä on vasta alkua.


Tämä on vain vasta alkua, Herra Hamilton.


Heh...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti