sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Pessimisti ei pety


Kimi on ollut koko viikonlopun ajan tallikaveriaan nopeampi. Kaikissa kolmessa harjoituksissa. Ja vieläpä koko porukan nopein viimeisissä harjoituksissa. 

Sitten tulevat aika-ajot. Q1 : 1:20.742, vieläkin Vetteliä nopeampi. Q21:20.621. Häviö Vettelille + 0.326 ja sitten aika-ajot päättävä Q3: 1:19.439. Häviö Sebastianille + 0. 239.

Voi varmaan todeta, että taas kerran. Pieni tai suuri pettymys, mutta joka tapauksessa jälleen kerran pettymys. Kimiltä kuultiin jälleen kerran tutut kommentit aika-ajojen jälkeen, että " Tällä kertaa näin...". 

Toki eihän nelosruutu, nyt ole missään nimessä huono saavutus, mutta harjoitukset antoivat jälleen kerran odottaa eturiviä.

Paljon voi pelastaa hyvällä lähdöllä, mutta pahoin pelkään, että tämäkin kisa menee odotetun kaavan mukaisesti. Siis, jos mietimme Punaisten sisäistä taistelua. Vettel onnistuu taktiikassa ja ajaa hyvin...jopa voittoon asti.  Kimi ajaa nelossijasta ja Ferrari kruunaa Kimin viikonlopun taktiseen mokaan. Eikä unohdeta sitä, että Kimi ajanee kisan nopeimman kierroksen kisan loppupuolella.

Hamilton antoi lausunnon, että Ferrari keskittyy aina yhteen kuljettajaan. Kyllähän kaikki merkit puoltavat tuota ajatusta. Se ykköskuski, joka saa sen parhaan mahdollisen taktiikan on tietyti Vettel. 

Punaisten leiri virallisesti on tietysti toista mieltä, mutta....kulissien takana tapahtuu aina mitä me emme tiedä.

Niinkuin kalastajalle ei saa toivottaa hyvää kala onnea, niin en minäkään toivota Kimille onnea kisaan...

PS. Sky Sports F1  ja C More Max live streamit löydät ylhäältä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti